Over Kama Borius

Perfectie in alle opzichten

Hoewel Kama Borius exotisch klinkt, is het bedrijf gevestigd in West-Vlaanderen. Wij, Jonas en Joeri Van Steenhuyse, staan er elke dag opnieuw met het nodige enthousiasme om de klant een perfecte poort af te leveren. De waarden die wij vooropstellen zijn kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid. Bij ieder project streven we naar klanttevredenheid om zo geluk en geborgenheid te creëren. (vertaling Kama Borius)

Wij gaan voor het totaalpakket, van vervaardiging tot afwerking. Op deze manier kan een project volledig aan de wensen van de klant voldoen. Meer specifiek betekent dit dat jouw poort in ons atelier wordt vervaardigd en door ons team wordt geplaatst, met of zonder automatisatie. Ook voor bijkomende diensten zoals videofonie, camerabewaking en verlichting tot zelfs het plaatsen van een passende brievenbus kan je bij ons terecht.

Unieke poorten in harmonie met de omgeving

Vandaag de dag heeft een poort meer dan enkel een praktische functie. Het is een belangrijk onderdeel van de woning en de bijhorende omgeving geworden. Daarom maak je best een weloverwogen keuze. Bijvoorbeeld over de houtsoort dat je wil gebruiken, welke model het best bij jou huis past en welke type automatisatie mogelijk is.

Bij Kama Borius begeleiden we je hierin. Samen met de klant bekijken we de aanwezige factoren zoals het type woning, de omgeving, aanwezige bouwelementen, e.d. Je krijgt het nodige advies, gebaseerd op jouw wensen en budget. Omdat het assortiment van Kama Borius heel uitgebreid en flexibel is, kunnen we steeds zorgen voor de juiste combinatie die past bij jouw situatie. Alles wordt op maat vervaardigd in ons atelier en daarna zorgvuldig bij de klant geplaatst. 

Duurzaam en tijdloos

Elk van onze poorten belichaamt twee dingen: duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Het hele proces is in eigen beheer, van op de schaafbank in het atelier tot de plaatsing op de werf. Daardoor, kunnen we van elke poort een uniek stuk maken.

De houtsoorten waarmee we werken, zijn één voor één duurzame houtsoorten.  Door voor duurzame materialen te kiezen én door het hele proces van heel dichtbij te volgen, kan de klant rekenen op een poort voor het leven waar weinig tot geen onderhoud aan is. 

Hier meer informatie over de gebruike houtsoorten: afrormosia, padouk en eik.

Totaalpakket

Bij Kama Borius kan je niet enkel terecht voor een authentieke poort, maar ook voor alles wat afwerking en extra functionaliteit betreft. We zorgen onder andere voor de meest veilige en passende toegangscontrole. Op basis van de noden van onze klanten kiezen we samen de best passende technologie; codeklavier, afstandsbediening, applicatie op de gsm, vingerscan.

Ook de automatisatie van de poort is een belangrijk onderdeel. De motor van de poort kan boven- of ondergronds worden geplaatst, afhankelijk van de bestaande situatie en de grote van de poort. Al deze facetten en meer worden samen overlopen en piekfijn uitgewerkt.

Ben je op zoek naar een partner die je het totaalplaatje kan bieden? Geef ons gerust een seintje en we kijken samen wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Alvast nog een aangenaam verblijf op onze website en u bent natuurlijk ook meer dan welkom in onze toonzaal te Roeselare waar we u met raad en daad bijstaan. 

Jonas en Joeri Van Steenhuyse

Houten wand te Torhout - houtsoort PadoukHouten poort van het type Napoleon door Kama BoriusSchuifpoort geplaatst door Kama Boriushouten padouk poort automatisch draaipoort houten padouk poort automatisch draaipoort