Automatisatie

Onder automatisatie groeperen we verschillende diensten. Hieronder vind je meer informatie over alle soorten automatisatie waarmee Kama Borius je kan helpen.

 

Automatische poorten

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een automatisatie, van gemak tot veiligheid. Een automatische poort kan je makkelijk op afstand bedienen met een afstandsbediening of een applicatie. Daarnaast verhoog je ook de veiligheid omdat niet iedereen de poort zomaar kan openen én je steeds alles zelf in de hand hebt.

De motor van de poort kan zowel bovengronds als ondergronds worden geplaatst. Bovengronds is de beste optie indien er niet of moeilijk ondergronds kan gewerkt worden. Ondergronds is een voor de hand liggende optie voor grotere poorten en zorgt ervoor dat er niets zichtbaar is. Indien je graag een automatische poort wil, dan bekijken wij wat de beste optie is op basis van de poort en doen we een gepast voorstel.

We stellen steeds hele hoge eisen op vlak van betrouwbaarheid van het systeem, zodat je op een gemakkelijke manier je poort kan bedienen en verzekerd bent van de veiligheid. De plaatsing gebeurt altijd op een professionele manier en in samenspraak zodat alles duidelijk is en je snel met het systeem aan de slag kan.

Wil je een bestaande poort laten automatiseren? Ook daarbij kunnen we helpen! Op termijn kiezen velen ervoor om hun bestaande poort te automatiseren, dit kunnen we makkelijk en op een professionele manier doen. Geef ons een seintje en we belijken samen de situatie en wat voor systeem er gepast is.

 

Videofoon en parlofoon

Automatisatie van poorten omvat vaak ook het installeren van een videofoon of parlofoon. Wij bieden een combinatie van betrouwbaarheid en een gepaste vormgeving, voor een praktisch én esthetisch resultaat. We werken enkel met merken waar we zelf achter staan, om zo altijd kwaliteit te verzekeren. We zorgen voor een geschikt systeem dat past de omgevingsfactoren en zorgt voor extra veiligheid. We werken met verschillende merken en modellen, om op elke vraag een gepast antwoord te bieden. Ook hier houden we steeds de hoogste standaard voor ogen qua veiligheid en kwaliteit!

 

Camerabewaking

Je kan er ook voor kiezen om een camerabewakingssysteem te installeren. Op die manier kies je voor extra veiligheid, want dit systeem laat je toe om op afstand te bekijken wie er aanbelt en wat er gebeurt. Ook zijn er systemen die werken met een applicatie op je smartphone, waarmee je gelijk waar en wanneer de beelden kan bekijken en opvragen. Ook de poort openen via je smartphone is dan een mogelijkheid.

 

In elk van onze diensten stellen we hoge eisen van degelijkheid en betrouwbaarheid, zowel voor de automatisatie van de poort als voor de extra mogelijkheden zoals een videofoon of parlofoon.

Videofoon automatisatie houten poortScharnierstuk geautomatiseerde poortOnderdeel automatisatie houten poortOnderdeel geautomatiseerde houten poortScharnierstuk geautomatiseerde houten poort